Een (flinke) hoek van onze werkplaats hebben wij ingericht als winkel.

In de Middeleeuwen werd in de hoek van een werkplaats al een plekje ingeruimd om wat spulletjes te verkopen. Het oude Duitse woord voor zo’n hoek is Winkel. Hieruit zijn de huidige winkels ontstaan.

Bij ons hebben wij dus een Winkel in de oude betekenis van het woord.

In deze Winkel kunt u terecht voor professionele verven.

 

Er staat een verfmengmachine van  Trimetal, waar wij elke gewenste kleur mee kunnen maken. En als de gewenste kleur er niet in zit, maken wij die kleur tòch voor u klaar. Van dit merk zijn vrijwel alle soorten verf uit voorraad leverbaar.

 

Aquamarijn duurzame verf heeft een volledig assortiment duurzame en professionele schildersverven. Met een technische duurzaamheid die niet onder doet voor de reguliere aardolieproducten. En daarmee is het echt een serieuze vervanger voor deze verven. Bijna alle producten staan op voorraad. Aquamarijn natuurverf wordt voor bijna 100% uit natuurlijke grondstoffen vervaardigd.

Vanuit de overtuiging dat de levende natuur veel meer te bieden heeft dan welke chemische oplossing ook, legt Aquamarijn zich volledig toe op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van duurzame verven, oliën en wassen gemaakt van herwinbare natuurlijke grondstoffen. En heeft daardoor een prachtig assortiment producten voor vloeren en meubels.

 

De Justpaint Krijtverf.

Krijtverf is een product dat speciaal ontwikkeld is om hout of muren te voorzien van een prachtige matte kleurlaag. Met krijtverf geeft u muren, meubels, houten gebruiksvoorwerpen, vloerplanken een prachtige uitstraling. De verf is totaal mat en laat zich eventueel gemakkelijk doorschuren of behandelen met patina, boenwas of krijtpasta. Door de verf van enkele lagen Justpaint acrylvernis te voorzien is deze tevens geschikt voor oppervlakken die aan slijtage onderhevig zijn zoals tafelbladen. Indien men de verf wat extra met water verdunt wordt deze transparant en kan de verf uitstekend worden gebruikt om hout van een transparante kleurlaag te voorzien. De verf is goed mengbaar met Justpaint acryl glaceerverf voor decoratieve effecten op muren.

Ouderwetse producten om een nostalgische sfeer op te roepen.

 

Leemverf is ook zo’n prachtproduct.

I-paint van Tierrafino is een leemverf voor binnenmuren en plafonds. Deze natuurlijke ecologische en biologische leemverf bestaat voor het grootste deel uit leempoeder, afkomstig uit verschillende groeves in Europa, en vertoont een fijne zachte structuur.

Tierrafino T-paint is een leemverf voor het interieur. De T staat voor textuur, ofwel structuur. Door de leem is speciaal geselecteerd zand gemengd, waardoor een korrelige structuur ontstaat. Wanden en plafonds die behandeld zijn met T-paint leem verf zien er levendig en sprankelend uit.

 

De producten van Uula en Auro zijn allemaal op bestelling leverbaar.

 

Een assortiment met authentieke houtbeschermingsproducten, die op ambachtelijke wijze worden vervaardigd zijn de producten van LACQ.

 

Ook voor gereedschappen en benodigdheden om voorbereidende werkzaamheden uit te voeren en om de verf te verwerken kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

 

Naast al deze mooie verfproducten kunt u bij ons ook terecht voor Glas. Enkel glas wordt op maat geleverd, meestal uit voorraad, soms op bestelling. Isolatieglas, gehard glas en gelaagd glas op bestelling.

 

 

Andere merkproducten zijn veelal te bestellen.

 

En, heel belangrijk,

                          u krijgt er gratis advies van de vakman bij.