De Verfwinkel

Een (flinke) hoek van onze werkplaats hebben wij ingericht als winkel.
In de Middeleeuwen werd in de hoek van een werkplaats al een plekje ingeruimd om wat spulletjes te verkopen. Het oude Duitse woord voor zo’n hoek is Winkel. Hieruit zijn onze huidige winkels ontstaan.
Bij ons hebben wij dus een Winkel in de oude betekenis van het woord. In deze Winkel kunt u terecht voor professionele verven en glas.

Er staat een verfmengmachine van Trimetal, waar wij elke gewenste kleur mee kunnen maken. En als het  gewenste kleurnummer niet in de computer zit, maken wij die kleur tòch voor u klaar.
Beetje van dit, beetje van dat en wachten of het goed opdroogt. En ……, u krijgt de kleur die u hebben wilt.
Van dit merk zijn vrijwel alle soorten verf uit voorraad leverbaar. Trimetal is een professionele verf die eigenlijk alleen voor de professional is bedoeld. Omdat wij er als Schildersbedrijf altijd mee hebben gewerkt staat de mengmachine er nu toch en daar kunt u van profiteren.

Aquamarijn uit de oude doos

Aquamarijn duurzame verf heeft een volledig assortiment duurzame en professionele schildersverven. Met een technische duurzaamheid die niet onder doet voor de reguliere aardolieproducten. En daarmee is het echt een serieuze vervanger voor deze verven. Bijna alle producten staan op voorraad. Aquamarijn natuurverf wordt voor bijna 100% uit natuurlijke grondstoffen vervaardigd.
Vanuit de overtuiging dat de levende natuur veel meer te bieden heeft dan welke chemische oplossing ook, legt Aquamarijn zich volledig toe op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van duurzame verven, oliën en wassen gemaakt van herwinbare natuurlijke grondstoffen. En heeft daardoor een prachtig assortiment producten voor vloeren en meubels.
Overigens is de naam Aquamarijn aan het verdwijnen. Het moederbedrijf, Ursa-Paint, heeft besloten dat deze verven verder gaan onder de naam RIGO.

Naast deze prachtige verfproducten kunt u bij ons terecht voor Tierrafino leemproducten voor een natuurlijke en ademende wandafwerking.
Justpaint Krijtverf is ook zo’n product. Deze krijtverf kan met de mengmachine in vele kleuren worden aangemaakt.

Ook voor gereedschappen en benodigdheden om voorbereidende werkzaamheden uit te voeren en om de verf te verwerken kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

Naast al deze mooie verfproducten kunt u bij ons ook terecht voor Glas. Enkel glas wordt op maat geleverd, meestal uit voorraad, soms op bestelling. Isolatieglas, gehard glas en gelaagd glas op bestelling.

Andere merkproducten zijn veelal te bestellen.

En, heel belangrijk,
        u krijgt er gratis advies van de vakman bij.